Einde in zicht.

Het gasdossier is inmiddels zo dermate frustrerend geworden dat ik om nog enige grip te houden op mijn eigen toekomst beter kan kiezen voor de vlucht naar voren dan af te blijven wachten wat NCG, EZK, BZK, IMG, Gemeente Groningen, Provincie Groningen. Wiebes, Rutte en vele anderen nog voor ellende voor mij nog in petto hebben.

Als ik graaf in de gaslellende onderwerpen zoals als eerder beschreven kom ik alleen maar meer shit tegen. De laatste kerstbrief van de NCG heeft mij aan het denken gezet. Wil ik nog mininimaal 4 jaar wachten op die waardeloze club of op de falende overheid?


NEE


Sterk, zeer sterk nu, overweeg ik om de handdoek in de ring te gooien en mijn eigen weg te gaan. Uit deze klem van instanties en treurige daden van ongekend overheidsfalen.


Het houdt anders nooit meer op 24/7

Als gevolg van mijn besluit zal ik mijn twitteraccount verwijderen en de geschreven stukken op deze blog afronden. Geen nieuwe starten. Ik blijf uit principe mijn rechtzaak trouw, ook al heb ik geen enkele vertrouwen in de afloop en in de uitkomst persoonlijk ook geen enkel belang meer, daar ik toch niet meer ga wachten op instanties en recht.

Aten
Populaire posts van deze blog

De Stuwmeerregeling 2

Waardedalingsregeling IMG 1

De Stuwmeeregeling 3 tekst site IMG aangepast.